söndag 15 augusti 2010

Mrs Märy

Ännu ett bröllop avklarat. De två jag varit på de senaste veckorna har varit så olika men med en gemensam nämnare: Äkta kärlek. De har präglats av respektive par och när det blir som brudparet själva önskat kan inget gå fel. Ack så vackert det var. Är inte gråttypen in public men nu jäklar. Ute på klipporna vid havet i underbart väder, bruden sagolikt vacker och brudgummen sagolikt stilig ;)

En röjarfest följde med god middag, fina tal och barfotadans (igen) hela natten lång. Nu sitter jag här på bussen aningen sliten.

GRATTIS och alla lycka till min soulie Marie & hennes Kalle! Älskar er!

Bröllop är jäkligt peppande. Jag gillart. Kanske jag inte gillart lika mycket om 5 år om jag själv fortfarande bara fått sitta på bänken, hehe. Men hur kan man inte vilja gifta sig? Borgerligt, kristet, skit i det, men att fira sin kärlek till en annan med alla sina närmaste? Vi får la hålla tummarna :)

Jobb nu. Puss, kram och kärlek.

1 kommentar:

  1. Finaste finaste vännen!
    TACK så hemskt mycket för att du förgyllde hela vår dag och TACK så mycket för det fina kortet och erat resebidrag (vykort är självskrivet)!!
    Älskar dig också. BÄSTA! :)

    Det var verkligen en underbar dag :)
    Både jag och Kalle säger däremot att ibland skulle man på något vis uppleva den utifrån också, bara för att se hur det ser ut och var lixom utifrån...
    Och blir lite avis på dig som fått varit med om två stycken bröllop på så kort tid och Mats & Karins såg verkligen helt fantastiskt ut och det blir ju alltid annorlunda när det är familia :) Vackra vackra människor!

    PUSS

    SvaraRadera